Bullpadel Hack CTR 2019

Bullpadel Hack Control 2019 är en mer lättspelad variant av (i skrivande stund världsfyran) Paquito Navarros racket val.
Hack Control har ett kolfibermaterialet XT Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen.
Racketen har en rund form vilket ger en stor sweetspot och ett lättspelat racket. Bullpadel Hack Control 2019 är ett perfekt val för spelaren som vill ha ett lättspelat racket med absolut toppkvalitet.

Årets modell har även två stycken system som gör att man kan ändra racketens vikt och balans, dessa vikter säljs separat.

PROTECTOR CUSTOM WEIGHT 3×3 gram. Detta är 3st metallplattor à 3 gram som kan sättas på olika utvalda platser på Bullpadels Pro Line modeller för 2019. Plattorna finns i två färger, silver och svart (säljes separat).

GRIP CUSTOM WEIGHT 5/10 g. Denna innovation som också är framtaget för Pro Line modellerna 2019 gör att bottenpluggen på racket kan bytas ut mot en dito som väger 5 eller 10 gram mer, detta gör att rackets vikt och balans kan anpassas efter en spelares individuella tycke och smak (säljes separat).

Precis som samtliga Bullpadels Pro Line-racketar är Hack Control utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive som består av ett silikonmaterial som finns längs hela handtaget. Handledsremmen är tillverkat av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.

Levereras med heltäckande termofodral.

Vikt 365-380 g
Ramprofil 38 mm
Form Rund
Balans Låg
Fodral Helfodral ingår